Nyhet

Valutec söker projektledare

Det är högt tryck i sågverksbranschen och vi behöver förstärka vårt vinnande team med en projektledare.

Dina arbetsuppgifter:
Som projektledare hos Valutec ansvarar du för tilldelade projekt som består av allt från mindre ombyggnationer till stora totalleveranser av virkestorkar. Du har det övergripande ansvaret att leda, styra och planera projekt från kontraktstillfället till slutbesiktning. Du arbetar mot uppsatta mål, är ekonomiskt ansvarig för dina projekt och sköter de förhandlingar och pris diskussioner som uppstår under projektets gång med kund och  underleverantörer.

Vem är du?
Du har en relevant utbildning och några års erfarenhet av projektledning. Kunskaper om sågverksindustrin, anläggningskonstruktion och produktionsteknik är meriterande.
Att obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och  behärskar du ryska och/eller tyska så är det en fördel.

För att passa in i vårt team är det viktigt att du är en lagspelare med stor social kompetens. Tro oss, den behövs när du ska hantera kunder, leverantörer och kollegor. För att lyckas med jobbet, är det dessutom viktigt att du är strukturerad, engagerad och noggrann.

Frågor:
Det är högtryck hos Valutec, därför söker vi en projektledare, och frågor kring tjänsten via telefon undanbedes. 
Har du frågor kring tjänsten skicka ett  e-mail till Valutecs produktionschef, Andreas Lövgren. 

Ansökan:
Personligt brev och CV skickas via e-mail till Andreas Lövgren.

Sista ansökningsdag:
27/10
Observera att urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner

Dela på facebook