Besikningsrapport KO Society

Välkommen till KO Societys besiktningsrapport. Rapporten fylls enkelt i online och går att stänga ned för att sedan återupptas vid senare tillfälle.

Innan du får tillgång till rapporten behöver du fylla i några uppgifter, bland annat en e-postadress. Till den angivna e-posten skickas en länk som gör det möjligt att återuppta besiktningsrapporten om du inte hinner besiktiga hela torken vid ett och samma tillfälle. Ett tips är att skapa en separat mapp i din mailklient där du sparar dina pågående rapporter för att snabbt och enkelt få tillgång till dem. När besiktningen är klar skickas rapporten som pdf till angiven e-post. 

Viktigt att notera är att rapporten aktivt måste sparas under tiden den fylls i.

Har du frågor eller behöver hjälp med att komma igång kontakta Fredrik Åhman eller Joakim Berglund på Valutec.

För att snabbt och enkelt kunna starta en rapport kan det vara en bra ide att skapa en genväg på startskärmen.

Om du använder fotofunktionen tänk på att ta liggande bilder för bästa resultat.

 

Till besiktningsrapporten

Besikningsrapport KO Society

Sågverk
Torknummer
Datum
Tillverkningsår
Utfört av

Innan du kan börja med besiktningen behöver du ange din e-mail. När du trycker på "spara" skickas automatiskt en rapportlänk till angiven mail samtidigt som du tas vidare till besiktningsprotokollet. Hinner du inte utföra hela besiktningen vid samma tillfälle använder du länken för att gå tillgång till sparad rapport.

E-post
GDPR

Jag godkänner att Valutec samlar in data i samband med användandet av besiktningsrapporten. Läs vår datahanteringspolicy här.