Nyhet

Kom och träffa oss på Ligna 2019!

Där får du bland annat möjlighet till en demonstration av vårt senaste styrsystem Valmatics 4.0. Med Valmatics 4.0 kan du automatisera och optimera din torkning i alla typer av virkestorkar. Hög kvalitet i processen säkerställs genom simulatorer som laddats med kunskap från hundratusentals mätningar för att med oslagbar noggrannhet kunna beräkna torkprocesser från start till mål. Allt för att undvika dyrbar inkörningstid av nya program.

– Valmatics 4.0 bygger vidare på Valmatics och är även ett resultat av att sågverken ser annorlunda ut idag. Vi måste både kunna optimera torkprocesser för nya typer av torkar som TC-kanaltorkar och även dra full nytta av information som genereras från till exempel affärs- och pakethanteringssystem. Så bidrar vi till produktionskedjor som är ännu mer robusta och kvalitetssäkra, säger John Karbin, automationschef på Valutec.

I vår monter får du också möjlighet, att med den senaste Virtual Reality tekniken, från insidan titta närmare på den nya generationens TC kanaler.
Giganten bland kanaltorkar som ger hög kapacitet, optimal kvalitet och en mycket hög flexibilitet att blanda dimensioner.

Kom och häng en stund med oss i Hall 25, monter D23. När du kommer dit tänker vi också passa på att berätta om de framgångsrika projekt som gjort att Valutec idag är världens ledande leverantör av virkestorkar.

Och som traditionen bjuder håller vi såklart Valuteckväll i vår monter tisdagen 28 maj 17-18.

Vi ses!

 

Här registrerar du och skriver ut din biljett>>

Kontaktpersoner

Dela på facebook