Nyhet

Anslut till ett världsledande team ─ Valutec söker en supporttekniker på styrsystem!

Vill du vara en del av en världsledande och innovativ miljö med fokus på virkestorkning? Nu finns chansen att arbeta som supporttekniker hos Valutec. Är du serviceinriktad, teknisk kunnig och brinner för att utvecklas? Då har Valutec uppdraget för dig!

Valutec är inne i en positiv trend och har i dag mer än tusen virkestorkar i drift, över hela världen, och det finns ett stort behov av support inom torkteknik, mekanik och reglerteknik. Som supporttekniker får du en nyckelroll i Valutecs organisation. Du arbetar i en internationell miljö och blir en del av teamet som driver utvecklingen av våra styrsystem och utvecklar framtidens styrning av virkestorkar. Du har dagligen direktkontakt med sågverkens torkoperatörer och stöder dem med teknisk support på våra styrsystem samtidigt som du deltar i vårt kontinuerliga arbete att utveckla torkprocessen. I första hand från kontoret i Skellefteå, men även på fältet när det behövs.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och kundfokus. Du är teknisk kunnig, har god datavana och vana av styrsystem. Har du erfarenhet från sågverksbranschen och virkestorkning är det meriterande. Eftersom våra kunder befinner sig över hela världen förutsätter vi att du förstår och kan göra dig förstådd på engelska.


Vad kan vi erbjuda dig? 

Tjänsten som supporttekniker är ett utvecklande jobb med intressanta och utmanande arbetsuppgifter.. Vi har en god arbetsmiljö, trivsam och fartfylld arbetsplats med internationell prägel och goda personliga utvecklingsmöjligheter.

 

Intresserad?

Skicka in CV och personligt brev till:
John Karbin
Automationschef
john.karbin@valutec.se

Kontaktpersoner

Dela på facebook